2 februari 2022 kl. 08.30-12.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Grundkurs i Bilaga M

SKR erbjuder en grundkurs i bestämmelser som reglerar arbetstider och anställning inom lärarområdet. Kursen syftar till att ge kunskap om anställningsformer, arbetstider, övertid och ersättningar samt aktuella frågeställningar inom skolområdet.

Anmäl dig

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är personalchef eller personalhandläggare inom verksamhet där bilaga M till Allmänna Bestämmelser (AB) används. Du bör ha förkunskaper motsvarande minst ett års arbete med aktuella avtal.

Innehåll

Kursen syftar till att ge arbetsgivaren kunskap om anställning/anställningsformer, arbetstider, övertid och ersättningar samt aktuella frågeställningar inom skolområdet. Löneberäkningar och frågeställningar kring det tas inte upp i den här kursen.

Medverkande

  • Agnes Gradstock, förhandlare, avdelningen för arbetsgivarpolitik.
  • Johan Thörn, förhandlare, avdelningen för arbetsgivarpolitik.

Information

Länk och mer teknisk information och länkar till kursmaterial kommer skickas ut närmare kurstillfället. Länken till zoomrummet är öppet från kl. 08.45 för de som vill genomföra teknikcheck och/eller bekanta sig med varandra innan kursstart.

Vi ber er notera att antalet deltagare är begränsat vilket gör att antagning till kursen sker utifrån tidpunkt för anmälan och att två deltagare från varje organisation är välkomna. Skulle platser finnas kvar efter sista anmälningsdatum kan möjlighet att anmäla fler finnas.

Om du har frågor

Ansvarig för innehållet i evenemanget:

Johan Thörn, förhandlare.

Agnes Gradstock, förhandlare.

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR