Publicerad 2 maj 2023

Lediga jobb på SKR

Vill du jobba på SKR? Här ser du alla lediga tjänster som vi rekryterar till just nu och du kan också prenumerera på lediga jobb. Om du har frågor om ett ledigt jobb hittar du kontaktuppgifter i den annonsen.

Till dig som sökande

Om du ansökt eller uppdaterat din ansökan den 23:e april kl. 00.00 till den 24:e april kl. 06.10, ber vi dig ansöka eller uppdatera din ansökan igen, allt för att säkerställa att vi inte missat din ansökan/uppdatering under tiden vi har haft problem med driftstörning. Detta gäller endast mellan ovan nämnda klockslag. Har du frågor om din ansökan ber vi dig kontakta namngiven kontaktperson i annonsen eller registrator@skr.se.

Skapa bevakning på lediga jobb

Om du vill hålla dig informerad om vilka jobb som finns att söka på SKR kan du skapa en bevakning på lediga tjänster på webbplatsen Offentliga Jobb och gör en sökning. Du kan sedan välja att "Skapa bevakning".

http://www.offentligajobb.se

Spontanansökningar

Vi har inte möjlighet att hantera spontana jobbansökningar utan hänvisar alla sökande till de lediga tjänster som läggs ut här.

Söka jobb i kommuner och regioner

Om du vill jobba i kommuner och regioner vänder du dig direkt till respektive arbetsgivare. Det finns också en webbplats, Offentliga jobb, som samlar lediga tjänster i kommuner och regioner.

Offentliga Jobb

Adresser till kommuner

Adresser till regioner

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.